prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Scandal monstru într-un bloc din Pitești! A intervenit Poliția!

La data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un apartament, din raza de competență, a avut loc o stare conflictuală între concubini, femeia fiind agresată fizic de către bărbat.

CITEȘTE ȘI: „DOAMNE, CÂT DE CRUDĂ POATE FI VIAŢA!” CINE ESTE ALEXANDRU, TÂNĂRUL DE 31 ANI MORT SUBIT LA SERVICIU?

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 45 de ani, din Pitești, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, și-ar fi amenințat și agresat fizic concubina de 54 de ani.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Ulterior, în urma administrării probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.