Semne că partenerul te înșală! Gesturi care trebuie urmărite

Potrivit lui Demetrius Figueroa, expert în relații amoroase, „un infidel își recunoaște rareori greseala fara dovezi”.  Acesta a explicatfaptul că „daca vrei un raspuns cinstit, cel mai bun mod de a-l obtine este acela de a aduce dovezi si a cere explicatii”.

Iata ce gesturi ii dau de gol pe partenerii infideli:

Încep să devina secretoși când vine vorba de telefonul lor. Potrivit lui Demetrius Figueroa, daca partenerul „evita sa vorbeasca sau sa trimita mesaje in preajma ta sau daca se muta intr-o alta camera pentru a-si verifica telefonul”, s-ar putea ca activitatea lui sa fie una suspecta.

Distribuie prietenilor

Sunt dintr-o dată foarte preocupați de evoluția lor. Nu este nimic in neregula cu imbunatatirea personala si autodepasirea, dar daca partenerul se concentreaza intens, dintr-o data, pe o cura de slabire si incepe sa-si schimbe garderoba sau sa-si revizuiasca rutina de ingrijire, s-ar putea sa faca eforturi pentru a impresiona pe cineva.

Dispar pe perioade indelungate. Daca intampini dificultati in a-l gasi pe o perioada indelungata de timp, e posibil ca partenerul sa fie cu altcineva si sa evite restul interactiunilor. Dupa cum a subliniat Figueroa, daca este reticent in a-ti spune unde a fost, cu cine, facand ce, ai dreptul sa fii in alerta.

Sunt evazivi sau din ce in ce mai reci. Cand calca stramb, comportamentul unui infidel incepe sa fie derivat dintr-o anumita vinovatie. Din vinovatie, el incepe sa se indeparteze, sa evite sa se uite in ochii tai, sa petreaca timp cu tine. Daca e din ce in ce mai evaziv si rece, inseamna ca ascunde ceva.

Incearca sa isi convinga partenerele ca suspiciunile lor sunt nefondate. Figueroa a subliniat ca este important ca partenera sa-si construiasca un argument inainte de a confrunta infidelul pentru ca prima tentativa a acestuia va fi sa nege sau sa arunce vina asupra ei. Daca infidelul neaga, isi caute scuze si intoarce vina, e posibil sa se simta cu musca pe caciula. Sursa Peroz.ro