prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Senator Dănuț Bica: „O conducere dinamică, plină de curaj care crede în șanse de câștig, aceasta e pe scurt caracterizarea actuală a PNL Albota.”

„Un sediu nou-nouț, o organizație care și-a triplat numărul de membri, o conducere dinamică, plină de curaj care crede în șanse de câștig, aceasta e pe scurt caracterizarea actuală a PNL Albota.”, este mesajul transmis de Senatorul Dănuț Bica. 
La alegerile organizate astăzi în prezența doamnei Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, domnului senator Danut Bica, prefectului Radu Perianu și a numeroși liberali din conducerea județeană, noul președinte PNL Albota a fost ales Dumitru Roland Florian, un tânăr tehnician topograf, un om care vrea să câștige primaria, condusa de un primar pesedist cu prea multe mandate.
„Echipa PNL Albota are numeroase proiecte pentru o administrație performantă adaptată aspirațiilor locuitorilor acestei comunei. Vă urez un început bun și să nu vă pierdeți entuziasmul!” a mai transmis  Senatorul Dănuț Bica.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.