Sigfried Mureșean: „Există pentru prima dată șansa ca PNL să câștige Primăria Pitești”

31

Noul spital municipal se poate construi cu fonduri europene! Europarlamentarul PNL, Sigfried Mureșean a declarat într-o conferință de presă susținută la Pitești că Uniunea Europeană va aloca sume importante pentru Sănătate.

„Există pentru prima dată șansa ca PNL să câștige Primăria Pitești, Consiliul Județean. Nu vreau să mai pierdem timpul și să dezvoltăm Argeșul.

Fondurile europene sunt principala sursă de dezvoltare. În următorii ani, România are mai multe fonduri decât a avut de la aderare. Avem 80 de miliarde de euro finanțare. În comparație, din 2007, România a absorbit 57 de miliarde de euro.

Există o diferență de la cer la pământ între administrațiile PSD și PNL. Administrațiile PSD vor să țină localitățile subdezvoltate, oamenii săraci. PNL încearcă să ofere locuri de muncă astfel încât oamenii să fie independenți.

Dl. Soare va conecta Argeșul cu toate județele din Argeș. Spital municipal se poate construi la Pitești cu fonduri europene.

Sunt 33 miliarde de euro pentru România. Am obținut pentru județul Argeș ca proiectele de infrastructură să fie eligibile.

UE a spus ca aceste sume să meargă pe digitalizare. Eu am spus că banii trebuie să meargă și în alte direcții. Vom avea fonduri europene pe care le știți, dar și sume pentru relansarea economică.

Sunt sume alocate pentru construcția, modernizarea și extinderea spitalelor.

Am venit în județul Argeș pentru a-l susține pe Emanuel Soare pentru CJ Argeș, pentru a susține toți candidații la primăriile din județ, în frunte cu Sorin Apostoliceanu” a spus Sigfried Mureșean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here