prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Copii de 7 luni și 2 ani-bătuți cu bestialitate de tată! Motivul halucinant!

Un caz șocant în care un tată își bate cu bestialitate micuții de numai 7 luni și doi ani a ajuns recent în atenția anchetatorilor. Tătăl celor doi copii s-a filmat când îi maltrata pe micuți iar mai apoi a trimis filmările mamei, aflată la muncă în Anglia.

Anchetatorii s-au autosesizat după ce imginile revoltătoare cu cei doi copii loviţi de tatăl lor au apărut pe internet și au preluat cazul. Tatăl, în vârstă de 22 de ani, a declarat în fața anchetatorilor că a recurs la un asemenea gest pentru a se răzbuna pe mama copiilor și a o determina să îi trimită bani de droguri.

Cei doi copii, o fetiţă în vârstă de 7 luni şi un băieţel  de 1 an şi 7 luni au ajuns în grija unui asistent maternal. La finalul anchetei se va stabili cu exactitate şi în grija cui vor rămâne cei mici. Mama lor, în vârstă de 20 de ani se afla la muncă în Anglia, în momentul în care a primit filmările și a decis să se întoarcă în România pentru a-și recupera copiii. Pe numele tatălui a fost deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, iar cercetările continuă în acest caz. Cazul care a șocat o comunitate întreagă a avut loc recent în Satu-Mare.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.