prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Copil de 5 ani spulberat pe stradă de un tânăr fără permis!

Șocant! Copil de 5 ani spulberat pe stradă de un tânăr fără permis! Un copil de numai cinci ani a fost la un pas să își piardă viața, de vină fiind un tânăr teribilist care s-a urcat la volanul mașinii fără a avea permis de conducere. Tânărul l-a spulberat pe copil după care s-a făcut nevăzut, fiind identificat de polițiști la câteva ore distanță.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! ȘI-A ÎNJUNGHIAT SOȚIA ÎN PLINĂ STRADĂ DUPĂ CARE S-A SINUCIS! DOI COPII ORFANI!

Părinţii copilului l-au luat şi l-au dus la cel mai apropiat centru de permanenţă, iar de acolo a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. Câțiva trecători au sunat la 112, mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanță deplasându-se la fața locului. Polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani din Dognecea, care nu deţine permis de conducere, iar maşina era neînmatriculată. Tânărul a fost reţinut.

„Polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani, din comuna Dognecea, bănuit că duminică, 26 martie, în jurul orei 18.00, ar fi condus un autoturism pe strada Izvor din Dognecea, la un moment dat accidentând grav un minor. După producerea accidentului, tânărul ar fi parcat autoturismul în curtea imobilului de domiciliu, părăsind locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Polițiștii au stabilit că tânărul de 18 ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu figura înmatriculat în circulație.”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs