Șocant! Copilă de 13 ani – abuzată sexual de tatăl vitreg! A năcut o fetiță!

O copilă de 13 ani a trecut prin momente cumplite după ce a fost abuzată în repetate rânduri de tatăl vitreg, a rămas însărcinată și a născut în luna noiembrie. Drama fetiței a început când bărbatul de 49 ani s-a căsătorit, în urmă cu patru ani, cu mama acesteia. La scurt timp după acest moment, cel care ar fi trebuit să o îngrijească, a început să o abuzeze.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEBELUȘ MORT DUPĂ CE MAMA SA LA ARUNCAT DE LA ETAJUL TREI!

Totul s-a aflat când fetița a născut în urmă cu două luni. „La începutul anului 2023, persoana vătămată, o minoră în vârstă de 13 ani, la momentul comiterii faptei, a fost abuzată sexual de către tatăl ei vitreg, un bărbat în vârstă de 49 de ani. În cauză a fost administrată proba cu expertiză genetică, stabilindu-se faptul că inculpatul este tatăl biologic al nou-născutului” a declarat Gheorghe Ciocan, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Acum, atât copila, cât şi surorile ei de 12 şi 15 ani au ajuns în grija asistenţilor sociali. „Beneficiază şi de consiliere psihologică, foarte importantă, pentru a depăşi situaţia în care s-au aflat în familie. Bebeluşul are şi acesta o măsură de protecţie, în sensul că este la un asistent maternal profesionist, şi bineînţeles că s-a căutat şi pentru acesta un mediu familiar” a declarat Amalia Lungu, DGASPC Mehedinţi.

Ieri, individul de 49 de ani, care şi-a abuzat sexual fiica vitregă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.