Șocant! Elevă de 11 ani-amenințată cu moartea de colega de clasă! „Pot să vin cu un cuțit la școală!”

Șocant! Elevă de 11 ani-amenințată cu moartea de colega de clasă! „Pot să vin cu un cuțit la școală!”

Caz șocant! O elevă de 11 ani își amenință cu moartea o altă colegă căreia, îi transmite, printr-o înregistrare audio, că va veni la școală cu un cuțit și o va omorî. Planul diabolic pus la cale de copila de clasa a V-a a ajuns și la părinți care, speriați, au refuzat să își mai trimită copiii la școală și ulterior, la unul dintre profesorii de la școală.

CITEȘTE ȘI: GREVĂ GENERALĂ ÎNTR-O INSTITUȚIE DIN ARGEȘ! PLĂȚILE CĂTRE POPULAȚIE-BLOCATE!

Cadrul didactic este cel care a alertat conducerea unității de învățământ care a sesizat poliția și pe părinții agresoarei.

„Cred că zilele astea o să țin cuțitul după mine!”

Știi ceva? Cred că zilele astea o să țin cuțitul după mine și, poate, când o prind singură la baie, așa ar fi mai convenabil… M-aș feri puțin de consecințe. Ei bine, mă duc după ea la baie. Nu poți să-ți imaginezi ce pot să fac eu. Pot să vin cu un cuțit la școală și să i-l bag în burtă sau direct în față. Fără nicio jenă. Sau poate și în gât. Și nu promit că n-o să fac asta. Vreau mâine sau poimâine sau poate săptămâna viitoare o să-mi iau un cuțit și, când ieșim de la ore, o s-o omor pe scări. E atât de easy (ușor)”, este mesajul transmis de elevă în înregistrarea audio.

Eleva de doar 11 ani, este din comuna prahoveană Sângeru și învață la o școală de prestigiu din Ploiești.  Poliția a anunțat că a deschis un dosar penal și că efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit conflictul.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești și cei ai Biroului Siguranța Școlară Prahova au fost sesizați de către un cadru didactic al unei unități de învățământ din municipiu, despre faptul că o minoră ar fi fost amenințată de o alta, cu acte de violență.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări, stabilindu-se faptul că la data de 20 noiembrie a.c., unei minore în vârstă de 11 ani, din comuna Târgșoru Vechi, i-ar fi fost trimise înregistrări audio care conțineau amenințări cu acte de violență, de la o altă colegă, tot de 11 ani, din comuna Sângeru. În cauză, polițiștii Biroului Siguranța Școlară au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de amenințare, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, precizează IPJ Prahova.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.