ȘOCANT! Elevă de 15 ani violată de tată și cei trei frați! Mama știa totul!

Mama, tatăl și cei frați ai unei adolescente de 15 ani au fost agresori direcți sau indirecți ai tinerei care, cu complicitatea mamei, a fost violată în mod repetat de cei patru bărbați din familie. Potrivit informațiilor apărute în presă, abuzurile s-ar fi petrecut în perioada 2019-2021, atunci când tatăl copilei de 15 ani și cei trei fii ai acestuia au abuzat-o sexual pe minoră. Martoră la violurile și perversiunile care au avut loc pe o perioadă îndelungată a fost chiar mama fetiței de 15 ani care a știu tot timpul ce se întâmplă, dar de frica bărbatului și a băieților nu a scos un cuvânt.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! MEDIC GINECOLOG-ARUNCA COPIII PREMATURI LA COȘ PÂNĂ MUREAU SAU ÎI OMORA! DETALII HALUCINANTE!

Cei patru bărbați, tatăl și fiii săi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile iar mama adolescentei, în vârstă de 38 de ani, a fost pusă sub urmărire penală. Femeia este cercetată pentru complicitate la agresiune sexuală în formă continuată, complicitate la viol în formă continuată, dar şi pentru trei infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului. Totul s-a petrecut într-o comună din Botoșani iar polițiștii, după aproape patru luni de cercetări, audieri și strâns dovezi, au deschis dosar penal și i-au arestat pe bărbați.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, tatăl ar fi atins-o în mod frecvent, în zonele intime, pe fiica sa minoră, împotriva voinței acesteia.Totodată, în aceeași perioadă, cei trei frați, prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent raporturi sexuale cu minora. Cei patru suspecți au fost prezentați în fața instanței de judecată și arestați preventiv pentru 30 de zile, însă hotărârea instanței a fost contestată la Tribunal, potrivit monitorulbt.ro.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.