Șofer proiectat pe carosabil din accident rutier!

327

Un accident rutier s-a produs azi noapte în Topoloveni. Două autoturisme s-au izbit, iar șoferul unui vehicul a fost proiectat pe carosabil.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și un o ambulanță SMURD, plus un echipaj SAJ.

Trei victime, două stabile, fără probleme deosebite au fost preluate de către echipajul SMURD, iar cealaltă victimă este șoferul unuia dintre autoturisme, care a fost proiectat în afara vehicului. Acesta din urmă, cu vârsta de aproximativ 30 de ani prezintă un traumatism cranio-facial și o suspiciune de fractură la unul dintre brațe, fiind asistat medical și transportat la spital de către echipajul SAJ.

Din verificările preliminarii efectuate de către polițiști Formațiunii Rutiere Topoloveni s-a stabilit că o femeie de 31 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe str. Vițichești, nu ar fi respectat semnificația indicatorului ,,oprire la intersecție” (STOP), la pătrunderea pe DN 7, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din Leordeni, care se deplasa din direcția Pitești spre Topoloveni.

Din eveniment a rezultat rănirea conducătorului care se deplasa pe drumul prioritar, care a fost preluat de echipaj medical și transportat la o unitate medicală, precum și a conducătoarei celuilalt autoturism, care a fost consultat la fața locului, fiind rănită ușor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here