prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Spargere în centrul Câmpulungului! Doi hoți de meserie – săltați!

Doi bărbați din Câmpulung au ajuns în spatele gratiilor după ce au furat mai multe produse dintr-un magazin. Cei doi, cunoscuți cu astfel de metehne în orașul de la poalele Mateiașului, ar fi intrat într-un supermarket de unde au plecat cu mai multe produse. În cursul zilei de ieri, ceri doi au fost identificați și au fost conduși la audieri. După administrarea probatoriului, ambii bărbați au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI: ȘI-A SCOS „SCULA” ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI! GESTURI OBSCENE ÎN VĂZUL LUMII!

„În ziua de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut doi bărbați, de 41 de ani, respectiv 51 de ani, ambii din Câmpulung, cu antecedente penale.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 21 martie a.c., cei doi ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket din localitatea Stâlpeni. În ziua de 28 martie a.c., după administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs