prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Spitalul municipal se poate face!” Mihai Coteț – detalii despre cel mai important proiect pentru piteșteni!

Spitalul municipal din Pitești este un proiect realizabil a declarat consilierul local Mihai Coteț în cadrul emisiunii „Doar vorbe”. Liberalul susține că, deși se pun în mod constant piedici și foarte multe persoane susțin că este o investiție nerealizabilă, acest proiect este realizabil. Mai mult, Coteț a dat exemplul spitalului de la Mioveni care a putut fi realizat, fiind singurul spital construit de la zero în ultimii 30 ani.

„Spitalul municipal se poate face! Chiar dacă toată lumea se chinuie și țipă cu disperare că nu se poate, că nu avem voie, că nu există numărul de paturi, că este o investiție foarte mare, eu spun doar atât: cu cât vor insista acești oameni, cu atât mă voi încăpățâna să le demosntrez că se poate!

De când am intrat în politică nu aud decât sintagma: „Nu se poate! E imposibil! Nu schimbi nimic!” O să vina unul nebun și care o să zică: <<Bă, se poate! Hai să facem!>> În toată nebunia care a fost în ultima perioadă și contrele dintre PSD și PNL pe tema spitalului municipal, printre altele am citit un articol în mass media despre primarul de la Mioveni. Dânsul a spus foarte simplu: <<Domne’, când am vrut să fac spital și am anunțat, nu m-a ajutat nimeni!” Nimeni nu mi-a spus că se poate!”. Uite că spitalul există și funcționează!” a declarat Mihai Coteț.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs