prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Sport pe scurt

F.C. Argeş se duce după puncte la Alba Iulia
Atacantul Adrian Dulcea, care este şi antrenor secund la F.C. Argeş, spunea despre meciul din  etapa viitoare de la Alba Iulia: „Mergem să câştigăm la Alba Iulia şi astfel să spargem gheaţa la partidele jucate în deplasare. Vrem să <legăm> mai multe victorii şi să urcăm în clasament, şi pentru că jocul echipei este în creştere, moralul jucătorilor este foarte bun după ultimele două me­ciuri, egalul de la Timişoara şi victoria cu CS Mioveni.  Este adevărat că în meciul cu Unirea  Alba Iulia ne vor lipsi doi jucători importanţi, dar sperăm ca înlocuitorii lor să-i suplinească  bine”.

Argeş Volei joacă restanţa la Lugoj
Pe post de „Cenuşereasă” în Divizia A, fără nici un set câştigat până acum, Argeş Volei va juca astăzi la Lugoj restanţa cu echipa gazdă. La data când această partidă trebuia să se joace, oficial s-a spus că mai multe jucătoare sunt accidentate, şi partida s-a amânat. Neoficial, s-a spus că atunci nu erau bani de deplasare… Acum, antrenorul Marian Constantin nu va putea miza pe una din cele mai bune jucătoare de la echipa lui, Claudia Melu, accidentată în primul set al partidei din etapa trecută cu SCMU Craiova.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs