Starea de sănătate a unui supraviețuitor al carnagiului din Mioveni se îmbunătățește!

DISTRIBUIȚI
robert gaita, mioveni, carnagiu

Unul dintre supraviețuitorii carnagiului de la Mioveni dă primele semne de revenire. Îmbunătățirea stării de sănătate a lui Florin Robert Gaiță, supraviețuitorul accidentului de la Mioveni, soldat cu 2 morţi şi 10 răniţi, a fost anunțată de către mama acestuia pe pagina personală a unei rețele de socializare. „Dupa atâtea încercări grele, astă seară băiatul meu scump și prietenul vostru drag a mișcat capul și piciorul chiar dacă este sedat.Vă mulțumesc tuturor din suflet pentru că sunteți alături cu sufletul de el și de noi.”
De altfel, femeia a ținut familia și prietenii la curent cu situația lui Robert prin intermediul contului de Facebook: „Fii puternic sufletul lui mami,familia și prietenii iți sunt alături și împreună ne rugăm pentru tine”, primind la rândul ei zeci de mesaje de încurajare și rugăciuni pentru tânarul făcut zob în accidentul de mașină: „ Doamne ajută!Suntem alături de voi. Să aveți putere să treceți de această cumpănă a vieții . Insănătoșire grabnică”, „Multă sănătate, frățioare.. Să te faci bine repede și să vii acasă.. Te aștept.. Mi-e dor de tine și te iubesc mult”, „Sa aveti credinta si sfantul nu o sa va lase. Asta este cumpana vieţii voastre. Vă sunt alaturi”, „Gaby, fii puternica, nu-ți pierde speranța. O să vezi că o să fie bine.Dumnezeu are grijă de toată lumea, şi de voi”.
Vă reamintim că Robert, în vârstă de 18 ani, a fost transportat inițial la Spitalul Județean Argeș, aflat în stare foarte gravă, intubat și ventilat artificial, cu un pronostic rezervat din partea medicilor. Băiatul a fost transferat în aceeași zi cu un elicoper Smurd la spitalul Bagdasar-Arseni din capitală,intrând în grija neurochirurgilor.