prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tânăr de 19 ani – val de infracțiuni! Tânără amenințată și autobuz Publitrans distrus!

Un tânăr de 19 ani a ajuns în spatele gratiilor după ce a distrus o oglindă a unui autobuz Publitrans și și-ar fi amenințat fosta iubită cu moartea la începutul acestei luni. Din primele informații, bărbatul și-ar fi vărsat nervii pe un autobuz într-o stație din zona centrală pe data 1 martie, din motive necunoscute momentan, iar la trei zile distanță și-a amenințat fost prietenă cu bătaia, doar pentru a se întoarce la el.

CITEȘTE ȘI: VEȘTI BUNE PENTRU ȘOFERI! POLIȚIȘTII RUTIERI NU VOR MAI AVEA VOIE SĂ FACĂ ACEST LUCRU!

Reprezentanții Publitrans, dar și femeia, l-au reclamat la poliție, iar în cursul zilei de ieri tânărul a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

„În ziua de 07 martie a.c., polițiștii de proximitate din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare și au reținut un tânăr de 19 ani, din Pitești, cunoscut cu antecedente penale. Din cercetări s-a stabilit că, la data de 01 martie a.c., tânărul ar fi distrus oglinda unui autobuz, într-o stație pentru mijloacele de transport, iar la data de 03 martie ar fi amenințat-o pe fosta concubină cu acte de violență. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 08 martie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs