prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie în Pitești! A murit după ce a căzut de la etajul patru!

Tânăra cazută de la etajul patru al unui bloc din cartierul Războieni a murit. În ciuda eforturilor depuse de medici, din păcate, rănile suferite au fost mult prea grave iar femeia nu a supraviețuit. În momentul de față, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragediei.

Din primele informații, se pare că femeia, era singură acasă în momentul în care a căzut iar momentan, nu se cunoaște dacă a fost un accident sau este vorba despre o sinucidere. Femeia, din Bascov, era divorțată și locuia, împreună cu unul dintre copii, cu chirie în Războieni.

„Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești desfășoară cercetări, în urma sesizării cu privire la faptul că o femeie ar fi căzut de la înălțime, în proximitatea unui bloc de locuințe din Pitești.

În seara zilei de 02 mai a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați cu privire la faptul că în proximitatea unui bloc de locuințe din Pitești, o femeie a căzut de la înălțime. Cea în cauză, identificată ca o femeie de 38 de ani, din Bascov, a fost preluată de cadrele medicale în stare de inconștiență.

Polițiștii Secției 3 Poliție Pitești desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.Din păcate, la unitatea medicală, femeia a decedat.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs