prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Însărcinată în 8 luni-a sfârșit în mâinile fostului soț! Ucisă cu sânge rece!

Tragedie! Însărcinată în 8 luni-a sfârșit în mâinile fostului soț! Ucisă cu sânge rece!

Tragedie! Alexandra, o femeie minunată, așa cum o descriu vecinii, a fost răpită și ucisă de fostul soț, ajutat de partenerul lui de afaceri. Se pare că banii l-au determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest. Cei doi au divorțat în urmă cu doi ani și aveau o fetiță înfiată iar în momentul răpirii, Alexandra era însărcinată în opt luni.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ACCIDENT GRAV LÂNGĂ SPITALUL DE PEDIATRIE! O MAȘINĂ S-A RĂSTURNAT!

Bărbatul i-a cerut Alexandrei peste o jumătate de milion de euro iar aceasta a refuzat să îi dea banii. Însărcinată în 8 luni, ea a fost văzută ultima oară la grădinița, unde şi-a lăsat fiica ei adoptivă, în vârstă de 2 ani. Timp de aproape 10 luni, poliţiştii au căutat-o fără încetare. Au periat toate pădurile şi lacurile din apropiere de Nurnberg şi au ajuns cu ancheta până în România. În ultimele săptămâni, mai multe dovezi i-au ajutat să pună totul cap la cap, iar dosarul de dispariţie s-a transformat într-unul de crimă.  Alexandra trăia în Germania încă din copilărie şi era şefa unei sucursale bancare din Nurenberg.

„Cei doi bărbaţi vor fi puşi sub acuzare, printre altele, pentru crimă şi răpire. Trupul Alexandrei nu a fost găsit, dar cu toate acestea, o comisie specială a poliţiei a analizat sute de indicii, iar dovezile au dus către aceşti doi bărbaţi”, spune Heike Klotzbucher, procuror.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs