Un consilier local a sărit la gâtul directorului de la spitalul Câmpulung!

3

Un consilier local a sărit la gâtul directorului de la spitalul Câmpulung! Dacă nu intervenea primarul Liviu Țâroiu era ditamai bătălia în primăria Câmpulung, într-o pauză scurtă de 10 minute, după ce nu a trecut un proiect de hotărâtâre al unității spitalicești.

Reamintim faptul că aleșii locali din Câmpulung au fost convocați de două ori în nicio săptămână pentru a vota sau nu, un proiect de hotărâre al spitalului Câmpulung, pentru ca această instituție sanitară să poată recupera 40 de miliarde de lei vechi de la Ministerul Sănătății, bani alocați pentru investițiile făcute în perioada 2014-2017.

Un consilier local de la PNL, pe nume Bogdan David a îndrăznit să îl tragă la rost pe directorul spitalului ce face cu banii și cu alte funcții rămase vacante și cum îi justifică pentru că și primăria Câmpulung a contribuit cu fonduri și de ce toți banii îi revin spitalului, după ce vor fi recuperați.

Pentru că spiritele s-au inflamat după ședință, directorul Gore Stănescu într-o stare de euforie specifică a început să urle din toți rărunchi la alesul local și chiar să se îndrepte spre el pentru a-i aplica o corecție. Inspirat că se întâmplă ceva rău, primarul Liviu Țâroiu a urlat la rândul său la director să părăsească zona și să plece din primărie.

Acesta a ascultat în cele din urmă a plecat, după ce și-a cerut scuze public, conștient fiind că funcția sa mai depinde și de aleșii locali din consiliu care de-a lungul timpului i-au mai propus demisia.