Update! Doi „mascați” au prins trei tinere de etnie când furau bani de la un bătrân!

Trei tinere de etnie rromă din comuna argeșeană Merișani au tâlhărit, în această dimineață, un bătrân! Totul s-a petrecut pe strada Exercițiu din Pitești, în zona Restaurantului Carpați. Două minore de 12 și 16 ani și o tânără de 19 ani au furat profitat de vârsta piteșteanului și i-au furat 50 lei, banii pe care îi avea la el. Acestea l-au găsit pe bărbat în staâia din zona respective și s-au „înghesuit” pe bancă până au reușit să sustragă suma de bani.

„În această dimineață,  în jurul orei 11.30, doi luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, care se aflau in timpul liber, au depistat, în flagrant, trei tinere care au sustras o sumă de bani unui bărbat.

Cei doi polițiști, care sunt si frați, au observat cum trei tinere încercau să sustragă bani unui bătrân de 82 de ani, în timp ce se aflau pe o bancă într-o stație de autobuz din municipiul Pitești.

În momentul în care tinerele s-au îndepărtat, polițiștii au oprit un echipaj din cadrul Poliției Locale Pitești și, împreună cu acesta, le-au prins și identificat.

Distribuie prietenilor

Asupra tinerelor,  care au vârste cuprinse între 12 și 19 ani, toate din Merișani, s-a găsit suma de 60 de lei, sumă despre care bătrânul ar fi afirmat că i-a fost sustrasă.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Cele trei fete au fost preluate de polițiștii Secției 3 Pitești, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată,  În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt,  iar cele trei tinere au fost sancționate cu amenzi în valoare de 2.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare” anunță IPJ Argeș.

tiganci merisani 1 tiganci merisani 2 1024x958 1