prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești bune pentru bugetari! Când primesc tichetele de vacanță?

Daniel Cadariu, ministrul Turismului, a declarat recent că voucherele de vacanță ar trebui să ajungă la bugetari până pe 1 iunie. Potrivit acestuia, și firmele private pot da tichete de vacanță și nu sunt limitate la suma de 1.450 de lei, ci pot merge până la 6 salarii minim pe economie.

„Nu e mai puțin adevărat că, fiind atât de multe instituții, aproape toate au trebuit să facă achiziții publice la început de an. Din evidența de săptămâna trecută reiese că aproximativ 97 de milioane de lei au ajuns în conturile beneficiarilor.E o sumă modică față de totalul care ar fi trebui să ajungă. Pe de altă parte, pentru această perioadă – mă refer la minivacanța din 1 Mai – există și acele tichete nefolosite din anii 2019 și 2020 care pot fi folosite oricum doar până la finele lunii iunie și atunci e un sprijin suplimentar. Tichetele de vacanță ajung la beneficiari până pe 1 iunie, așa ar trebui. Sper ca cei care conduc instituțiile să o facă cât mai repede.”, a declarat recent Daniel Cadariu.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.