prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești bune pentru pensionari! Anunț de ultimă oră al ministrului Muncii!

Pensiile vor fi majorate în următorii ani, a anunțat recent Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii. Seniorii din România vor avea venituri mai mari după recalcularea pensiilor, iar ministrul Bucura Oprescu dă asigurări că sunt suficienți bani la buget, astfel încât să nu fie înghețate pensiile românilor.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. AU ÎNCEPUT DEFRIȘĂRILE PE LOTUL BOIȚA-CORNETU AL A1! IMAGINILE MOMENTULUI!

“Pensiile românilor vor crește pentru următorii ani și nu sunt înghețate la acel 9,4 din PIB. Avem articol în noua lege a pensiilor atât cu mecanismul cât și cu faptul că în luna ianuarie acestea vor avea majorări și sigur este foarte important pentru pensionari să știe că toate aceste lucruri sunt făcute la timp. Că există bani pentru pensii, că vor ajunge deciziile de pensionare și că toți pensionarii din România vor beneficia de recalculare. Toate pensiile vor fi recalculate din oficiu.

Avem bani în buget atât prevăzuți atât pentru majorarea pe care am avut-o de la 1 ianuarie cât și pentru recalcularea pentru care vom pune în plată pensiile începând cu luna septembrie a acestui an. În momentul acesta avem datele din dosarele de pensii ale românilor în format electronic, deja se listează deciziile de pensii.

Deciziile vor fi listate în 3 exemplare, un exemplar va fi transmis pensionarului, celelalte două vor rămâne la dosarul de pensii al fiecărui pensionar”, a declarat Simona Bucura Oprescu in emisiunea “Culisele Statului Paralel” de la Realitatea PLUS.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs