VIDEO: Un câmpulungean la un pas să fie linșat!

18

Un câmpulungean la un pas să fie linșat! La spitalul municipal din Câmpulung s-au prezentat 5 bărbați, pentru îngrijiri amănunțite. Toți cei prezenți aveau plăgi tăiate pe corp, iar altul la nivelul capului.

Doi din cei 5, adică Bogdan L. şi Carol C., se aflau într-o sală de jocuri din centrul municipiului Câmpulung. Aceştia stăteau relaxaţi pe o canapea, atunci când pe uşă şi-au făcut apariţia trei bărbaţi Sergiu, Ianoş şi Dalas. După ce unul dintre cei trei a salutat un bărbat din sală, cei trei s-au repezit la Carol  iar acesta s-a ridicat de pe canapea şi a fugit spre unul dintre colţurile încăperii. Cei 3 s-au apucat să îi împartă pumni şi picioare, iar unul dintre ei a scos la vedere un cuţit destul de mare  şi de la o simplă ameninţare cu cuţitul, Carol C.  a fost tăiat la nivelul capului. Acestora li s-a alăturat şi bărbatul pe care l-au salutat la intrare.

În timpul în care cei 4 de acum o înghesuiseră pe victimă în colţ şi îo băteau, cei din sală s-au retras uşor prin diverse locuri şi s-au ascuns sperând să scape de agresori. Bogdan L. nu s-a ridicat de pe canapea, a privit liniştit incidentul, nebănuind că el e următoarea victimă. Agresorii l-au lăsat pe primul bărbat şi au trecut la Bogdan L. l-au bătut pe canapea, apoi s-au îmbrâncit, a urmat un schimb de replici, timp în care cei care mai erau în sala de jocuri s-au strecurat spre ieşirea din sală.

După îmbrânceli şi ameninţări, agresorii au ieşit din sală şi după ei a ieşit şi Bogdan L. Afară a continuat bătaia, iar victimelor li s-au mai alăturat 3 bărbaţi pentru a-i scăpa de furia agresorilor, astfel că la spital au cerut ajutor medical 5 bărbaţi, însă numai doi au depus plângeri împotriva celor trei agresori.

Motivul scandalului se pare că ar fi fost o sumă de bani împrumutată de una dintre victime de la unul dintre agresori.

În cauză poliţiştii din cadrul IPJ Argeş au întocmit un dosar pentru tentativă de omor.  Cei trei agresori, Sergiu, Ianoş şi Dalas au dispărut, fiind căutaţi de poliţiştii argeşeni la aceasta oră.

sursa