prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vremea o ia razna! Ne vom topi!

Vremea se schimbă radical în următoarele zile, a anunțat Elena Mateescu, directdorul Administrației Naționale a Meteorologiei. După episodul de furtuni puternice, începând de vineri, vremea intră într-un proces accentuat de încălzire, iar la începutul săptămânii viitoare vor reveni temperaturile caniculare.

CITEȘTE ȘI: CAZ CUTREMURĂTOR! ȘI-A ÎNJUNGHIAT MAMA, SUPĂRAT CĂ L-A TRIMIS LA MUNCĂ!

“Avertizarea cod galben este valabilă până în această seară, la ora 23.00. Aversele pot fi în continuare torențiale, cu posibile căderi de grindină. Avertizarea generală cod galbena fost amendată cu o serie de avertizări nowcasting cod portocaliu de furtună care vizau județele Brăila, Tulcea și Galați. Mâine, aria precipitațiilor va fi în restrângere în toată țara, deși mai sunt posibile averse și căderi de grindină. De mâine, în weekend și începutul săptămânii viitoare, revin temperaturile ridicate, în multe zone având temperaturi caniculare”, a spus Elena Mateescu, la un post TV.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs