prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Zece pompieri în stare critică după explozia de la Crevedia! Alte 47 persoane rănite grav!

O persoană a murit, iar 57 persoane, majoritatea pompieri, polițiști și jandarmi, au fost răniți în urma deflagrațiilor de la stația GPL din Crevedia. Din primele informații, în ăurma primei explozii una dintre victime a făcut infrac și a decedat pe loc, oar altre șapte persoane au suferi arsuri grave și au fost transportați la spitalele din București.

La scurt timp după prima deflagrația, a avut loc cea de-a doua, una mult mai puternică, iar în suflul exploziei au fost suprinși 39 de pompieri, doi polițiși și doi jandarmi. Din aceștia, zece sunt în stare critică cu arsuri grave, iar patru dintre ei au fost transferați pe parcursul nopții la spitale din străinătate.

„La data de 26 august 2023, în localitatea Crevedia din județul Dâmbovița s-au produs mai multe explozii la o stație GPL, eveniment soldat cu 58 de victime, după cum urmează:

– 8 victime după prima explozie, dintre care 1 persoană decedată (infarct, fără arsuri) și 7 persoane rănite ( 3 cu arsuri transportate la Spitalul Clinic de Urgență București, 4 cu arsuri transportate la Spitalul Bagdasar-Arseni);

– 50 de victime, după a doua explozie, dintre care 3 persoane rănite transportate la UPU Târgoviște, 47 persoane la unități sanitare din municipiul București, cu arsuri și traumatisme. Din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI (39 pompieri, 2 polițiști si 2 jandarmi)” transmite MAI.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs