În 2018, consilierii locali din PSD nu-i sunt alături primarului Ţâroiu?

La miezul nopţii, în ultima zi din 2017, Piaţa Primăriei din Câmpulung s-a umplut de oameni, toţi cu sentimentul de speranţă că în 2018 le va fi mai bine.

În schimb, marii absenţi au fost consilierii locali PSD. deşi au majoritatea în Consiliul Local şi edilul Liviu Ţâroiu este un social democrat cu stat evechi, colegii de partid par să îl fi părăsit chiar de Anul Nou.

Peste 600 de persoane au venit alături de familie şi prieteni pentru a vedea focul de artificii care a brăzdat Cerul în de zeci de lumini colorate timp de 15 minute.

Distribuie prietenilor

Primarul Liviu Ţâroiu a venit însoţit de soţie şi de un singur consilier local de la PSD, şi anume Marin Stanciu. Bine, social democratul este chiar omul care îl înlocuieşte pe edil la toate evenimentele din urbe, atunci când acesta este prins cu alte probleme la primărie sau… prin alte părţi.

De menţionat este faptul că este primul an în care consilierii locali de la PSD nu i-au fost alături edilului pe scările primăriei la cumpăna dintre ani. Şi asta în codiţiile în care sunt zece sociali democraţi din 19 consilieri locali. Probabil colegii lui Ţâroiu din partid au preferat să plece cu familia şi prietenii pe unde au stabilit şi să lase responsabilitatea pe umerii primarului Liviu Ţâroiu.

Cu toate că nu au fost alături de primar la cumpăna dintre ani, sperăm ca în 2018, consilierii să ridice mâna la proiectele iniţiate de edilul Ţâroiu, astfel încât fosta Capitală a Ţării Româneşti să nu devină o ruină. Sau chiar să iniţieze câteva proiecte pentru a aduce Câmpulungul pe harta turistică a României şi pentru a conserva clădirile şi monumentele vechi de mai bine de 300 de ani.