prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A scăpat ca prin minune! Un bărbat a căzut într-un canal de șase metri!

Un bărbat a ajuns la spital în această dimineață după ce a căzut șase metri în gol într-un canal din Câmpulung. Din primele informații, se pare că autoritățile au fost alertate de un trecător care a auzit victima, iar la fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de intervenție, iar după câteva minute au reușit să îl scoată pe bărbat din respectivul canal. Din fericire, acesta era conștient, dar a suferit mai multe leziuni la nivelul piciorului, șoldului și torace. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijri medicale și a fost transportată la spital.

Citește și: INEDIT! S-AU BUCURAT DE AMENDĂ! POVESTEA PUȘTANILOR CARE S-AU SCĂLDAT ÎN LACUL DIN EXPO PARC!

„La solicitare s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Victima este o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 63 de ani, care a căzut într-un canal adânc de aproximativ 6 m. Victima a fost extrasă conștientă, cooperantă și a suferit multiple traumatisme la membrul inferior stâng, șold și torace. Pacientul este transportat la spital” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs