prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Accident grav! Doi bărbați s-au prăbușit cu telescaunul în Parâng! De neimaginat!

Accident grav! Doi bărbați s-au prăbușit cu telescaunul în Parâng! Transportați în stare critică la spital!

Accident grav! Doi bărbați au fost transportați la spital cu răni grave după ce au căzut din telescaunul în Parâng. Accidentul a avut loc între primii doi piloni ai instalației de transport pe cablu, înainte de ora 12:00.

CITEȘTE ȘI: CAZ CUTREMURĂTOR! ȘI-A ÎNJUNGHIAT MAMA, SUPĂRAT CĂ L-A TRIMIS LA MUNCĂ!

La sosirea echipei de salvare, cei doi bărbați erau conștienți, dar prezentau multiple traumatisme. Echipajele medicale de la SMURD și S.A.J. le-au acordat primul ajutor calificat. Una dintre victime a fost transportată către Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din Petroșani, în timp ce cealaltă primește îngrijiri medicale la locul accidentului. La operațiunea de salvare au participat și membri ai echipei salvamont din Parâng.

Concret, astăzi, în jurul orei 11:45, Poliția Municipiului Petroșani a fost alertată cu privire la producerea unui accident de muncă în zona Parâng, soldat cu rănirea a doi muncitori. Din primele investigații, se pare că cei doi bărbați efectuau lucrări de mentenanță la telescaunul Parâng, fiind în mișcare cu telescaunul atunci când cablul de tractare s-a rupt, iar aceștia au căzut de la o înălțime de aproximativ 7-8 metri.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs