Accident grav pe A1! Trafic restricționat!

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață pe Autostrada A1 după ce trei mașini s-au izbit violent. Din primele informații, se pare că șoferii nu au păstrat distanța regulamentară. În urma accidentului o persoană a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: BURSE PENTRU ELEVI, ELIMINATE! ANUNȚ OFICIAL!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 35, în zona loc. Căscioarele, jud. Giurgiu, pe sensul de mers către capitală, s-a produs o coliziune față-spate între 3 autoturisme. În urma impactului a rezultat o victimă, cu leziuni ușoare la prima vedere. Circulația rutieră a fost restricționată timp de aproximativ o oră pe cea de-a doua bandă a direcției către București, desfășurându-se pe prima, precum și pe cea de urgență. În zonă s-a format o coloană de aproximativ 1 kilometru.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.