Accident mortal în Argeș! A murit la doar 29 de ani!

483

Accident mortal în Argeș! A murit la doar 29 de ani! În noaptea de 03 spre 04 octombrie a.c., în jurul orei 03.00, un accident rutier, soldat cu decesul conducătorului auto, a avut loc în localitatea Rătești.

Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, un bărbat de 29 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 702 G, din direcția satului Tigveni către satul Pătuleni, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se, pe roți, pe acostament.

În urma accidentului, conducătorul auto a decedat, iar din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta nu poseda permis de conducere.

Impactul a fost atât de puternic, încât automobilul a fost făcut zob, iar şoferul, în vârstă de 29 ani, a decedat pe loc.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie pentru a cerceta circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Totodată, cadavrul a fost transmis spre efectuarea unei expertize medico-legale, pentru a se stabili dacă acesta era sau nu în stare de ebrietate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here