Acum! Carambol la Tigveni! Trei mașini implicate în accident!

Traficul rutier este blocat în aceste momente în localitatea Tigveni din cauza unui accident rutier. Din primele informații, trei autoturisme au intrat în coliziune, cel mai probabil din cauza nepăstrării distanței regulamentare. Momentan, nu se cunoaște dacă sunt victime.

CITEȘTE ȘI: SURSE: VALERICĂ NICOLAE ȘI-A ARANJAT PLECAREA DE LA POLIȚIA LOCALĂ!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în comuna Tigveni, satul Bărseștii de Jos, în care ar fi implicate trei autoturisme. Intervin pompierii de la Punctul de Lucru Tigveni cu o autospecială de intervenție, alături de șdouă echipaje SAJ” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.