Acum! Pericol iminent de explozie în Bascov! Peste 100 de persoane evacuate!

Peste o sută de persoane dintr-o clădire de birouri din comuna Bascov au fost evacuate după ce un muncitor a spart o conductă de gaze. Din primele informații, se pare că în timpul unor săpături, unul dintre muncitori ar fi avariat conducata de gaze, iar în acest moment sunt scurgeri semnificate de gaze. La fața locului intervin pompierii cu patru echipaje și două autospeciale cu apă și spumă, dar și cu o autospecială CRBN. De asemenea, a fost anunțat și distribuitorul pentru a opri gazele.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! ZECI DE MAGAZINE, RESTAURANTE SAU INSTITUȚII DIN PITEȘTI-PATRU ZILE FĂRĂ CURENT ELECTRIC! AFLĂ ZONELE VIZATE!

„Pompierii intervin pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unei conducte de gaz spartă în timpul unor lucrări în comuna Bascov. La fața locului intervin patru echipaje de pompieri cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD. A fost anunțat și distribuitorul de gaze pentru luarea măsurilor ce se impun. Întrucât scurgerile sunt însemnate cantitativ, au fost evacuate persoanele de la o clădire de birouri din apropiere și s-a oprit traficul în zonă” potrivit ISU Argeș.

Știre în curs de actualizare!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.