Atelaj făcut praf, după impactul cu un microbuz școlar…

2

Atelaj făcut praf, după impactul cu un microbuz școlar… S-a întâmplat pe DN 72, la intersecția dintre comuna Văleni, din județul Dâmbovița cu localitatea Cetățeni, din Argeș. Microbuzul școlar aparține primăriei din Malu cu Flori și venise la Cetățeni să preia elevii care învață la școala din Argeș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei judeţene Argeş, Mădălin Zamfir, accidentul a avut loc pe un drum din localitatea Cetăţeni, unde un microbuz care transporta zece elevi a intrat în coliziune cu o căruţă în care se aflau două persoane, un bărbat și o femeie.

Acestea au ajuns în stare gravă la spitalul muncipal Câmpulung, după ce au fost preluate de cadrele medicale de la Ambulanță, de la locul accidentului rutier.

Calul este de asemenea în stare gravă, iar autoritățile locale au chemat un medic veterinar la fața locului.

Din impact atelajul a fost făcut praf. Din fericire cei zece elevi care se aflau în microbuzul școlar au scăpat doar cu câteva zgârieturi și au fost preluați fiecare de familiile lor ajunse imediat la locul evenimentului.

La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rucăr dar și echipa operativă a poliției Câmpulung. Oamenii legii au demarat cercetările urmând a stabili împrejurările care au condus la producerea acestui accident rutier, dar și cine se face vinovat de acesta.