Bărbat strivit de autobuz la Rucăr!

48

Cât ghinion a putut să aibă un șofer de autobuz, în vârstă de 43 de ani din Rucăr. A vrut să-și repare automobilul și a rămas imobilizat sub greutatea mastodontului.

Evenimentul s-a petrecut în centrul localității Rucăr. Șoferul trebuia să preia o cursă spre Câmpulung la ora 15.00, dar mașina prezenta o defecțiune. Crezând că are timp să o repare, pentru că nu era pentru prima dată când făcea acest lucru, a pus cricul și s-a băgat sub ea.

Ce s-a întâmplat numai șoferul știe cu exactitate, pentru că mașina a luat-o la vale și la strivit. Trecătorii au văzut toate aceste lucruri și au sunat imediat la 112.

La fața locului au sosit două ambulanțe iar șoferul a fost scos de sub autobuz după ce mastodontul a fost ridicat cu un buldoexcavator al unui localnic. Bărbatul a fost internat la spitalul municipal din Câmpulung, cu traumatisme la coloana lombară, dar și la membrele inferioare. Starea de sănătate este stabilă, dacă apar probleme pe parcursul investigațiilor medicale va fi transferat la spitalul din Pitești sau Capitală pentru mai multe intervenții.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească dacă firma la care era angajat bărbatul fusese informată despre defecțiune sau dacă șoferul s-a apucat de reparație pe cont propriu.