prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Coldplay – concert de dragoste necondiționată! Iar noi… „Ce am reușit noi să facem, ca nație? Să huiduim un băiat! E loc pentru toți sub soare. Sau ploaie!”

Arena Națională s-a transformat miercuri seară într-un tărâm al emoțiilor intense. Ajunși pentru prima oară în România, britanicii de la Coldplay au urcat pe scenă în fața a peste 50 de mii de oameni și au făcut spectacol. Show-ul a fost completat de baloane colorate, lumini și artificii.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

Pe 12 iunie, Chris Martin a umplut nu doar stadionul, ci și inimile românilor. Nu cred că au început să ne placă manelele. Cui nu-i plac, nu-i plac și asta nu va schimba Chris Martin ori Madonna, sau oricare alt mare artist internațional. Dar am reușit să ascultăm fără să huiduim. Unii chiar au aplaudat. Surpriza trupei Coldplay nu a fost maneaua lui Babasha. A fost sentimentul pe care a reușit să ni-l transmită Chris Martin. Un stadion întreg de oameni care au înțeles că iubirea necondiționată și muzica pot schimba lumea.

Deși invitatul special din deschiderea concertului este pe locul unul în trending pe YouTube, momentul în care a urcat pe scenă nu a stârnit o reacție bună din partea publicului. În timp ce artistul, originar din Bacău, interpreta piesa „Păi Naa” – care, pe contul de YouTube al acestuia a fost vizualizată deja de peste 6.714.000 de ori – publicul a început să exclame și să huiduie.

Artistul român a apărut pe scenă invitat chiar de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care a spus „sper să depășim unele bariere în această seară”. În acel moment a apărut și mesajul „If you want love, be love. If you want peace, be peace”.

În timp ce unii au savurat momentul, alții s-au arătat revoltați de faptul că la concertul de pe Arena Națională s-au cântat manele.

Iată ce au spus invitații:

  • „Sunt foarte dezamăgit de când a cântat băiatul ăla, absolut oripilat. Ce am reușit noi să facem, ca nație? Să huiduim un băiat care doar a cântat random, în condițiile în care Coldplay asta promovează, ideea să ne iubim cu toții. E loc pentru toți sub soare. Sau ploaie!”, a declarat un domn care și-a cumpărat bilet la cel mai mare concert care a avut loc în România până în acest moment.
  • Florin Ristei: „Nu-ți place, nu aplauzi, dar nu huidui, frate!”
  • Ana Morodan: „Nu asculți manele, dar te comporți ca un cocalar, oricum!”

Chris Martin e un artist. Nu e zeu, nu e specialist, nu are studii de psihologie, însă ne-a predat pe viu o lecție. Ne-a arătat că arta, indiferent de manifestarea ei, adună oamenii laolaltă, spală prejudecățile, temperează huiduielile și animă iubirea. Nu a judecat pe nimeni. A dat dovadă că e asumat când a îndrăznit să cânte iar alături de Babasha. A dat dovadă că e plin de iubire când l-a chemat pe copilul de 20 de ani – vizibil speriat de eșecul din prima seară – și i-a zis: „Hai, fratele meu, cântă!”

Ar fi frumos să înceapă schimbarea cu acel stadion de oameni. Măcar ei să nu uite ce au simțit acolo, în seara concertului. Și să reușească să transmită mai departe. De dragul unei lumi mai înțelegătoare. Parcă și maneaua băiatului a sunat mai bine cu aplauze la final. Păi na, putem și așa!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs