Cumplit! Argeșeancă sechestrată și batjocorită de concubin! Metoda prin care fiica de 5 ani a salvat-o!

4
batuta strada

O tânără din Argeș a fost sechestrată și batjocorită de concubinul ei timp de mai mulți ani. Femeia în vârstă de 34 de ani a trecut prin momente crunte după ce a decis să se mute din Republica Moldova cu bărbatul care ulterior i-a devenit „călău” .

Tânăra l-a cunoscut pe argeșean în urmă cu șase ani, când au început să vorbească pe o rețea de socializare. Între cei doi s-a înfiripat o relație la distanță, iar la un moment dat au decis să se întâlnească pentru a se cunoaște mai bine. În acel moment, femeia a decis să rămână, moment din care pentru aceasta a venit iadul pe pământ.

După mai multe tentative de a scăpa de bătăi și umilințe, tânără a pus un bilet în pachețelul pe care I-l pregătise fiicei sale de 5 ani. La grădiniță, educatoarea a citit biletul și a anunțat autoritățile.

Oamenii legii s-au dus la domiciliul celor doi și au găsit-o pe femeie bătută crunt. Bărbatul a fost dus la audieri, unde a recunoscut cu seninătate „tratamentul” pe care i-l aplica concubinei. Din câte se pare, acesta era foarte gelos și era convins că femeia a avut o aventură cu un al bărbat.

Concubinul femeii, în vârstă de 37 de ani, a fost pus sub acuzare pentru violență în familie și lipsire de libertate. De asemenea, este arestat la domiciliu.