prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Curtea de Argeș. Bazinul de înot e deschis de luni până duminică!

Bazinul de înot de la Curtea de Argeș este un loc minunat pentru a face exerciții fizice și a te relaxa după o zi aglomerată, și este deschis de luni până duminică. Programul este următorul luni – sâmbătă între orele 10 și 19, iar duminica de la 10 la 18.00.
Înotul la bazin este o activitate excelentă pentru sănătatea fizică și mentală. Înotul ajută la dezvoltarea forței musculare și a rezistenței cardiovasculare, reducând riscul de boli cardiovasculare și îmbunătățind starea de sănătate generală. În plus, înotul este o activitate cu impact redus asupra articulațiilor, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru persoanele cu probleme de mobilitate sau cu dureri articulare. Înotul poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a reduce stresul și de a îmbunătăți starea de spirit. În general, înotul la bazin este o activitate excelentă pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și bunăstarea generală.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs