prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Detalii cutremurătoare din dosarul Fermei de sclavi de la Albeștii de Argeș!

Ținuți în frig și în condiții inimaginabile, fără mâncare și obligați să muncească la o fermă din comuna Albeștii de Argeș, este povestea a șapte persoane care au fost racolate de trei argeșeni și transformați în sclavi. Noi detalii cutremurătoare ies la suprafață în cazul de sclavie care a explodat în Argeș, la opt ani distanță față cel de la Berevoești.

CITEȘTE ȘI:VEȘTI PROASTE DESPRE TRONSONUL PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! CÂND VA FI DESCHIS?

Șapte oameni sărmani, printre care și un copil, erau ademeniși cu promisiuni din Gara de Nord și aduși la o fermă din comuna Albeștii de Argeș. Aici, au fost obligați să muncească până la epuizare, de abia li se dădea mâncare și erau ținuți în corturi și mașini. Totul a ieșit la suprafață, după ce unul dintre sclavi a reușit să fugă și a fost găsit de către oamenii legii, dezorientat și murdar.

Povestea durează cel puțin din luna decembrie, susțin anchetatorii. Cel care a coordonat afacerea ilegală este acum reținut, iar victimele au intrat într-un program de protecție al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs