Doar 22 de amenzi în prima zi de Paște, în Argeș

Pe 19 aprilie, în prima zi a Sfintelor Paşti, valorile de trafic au arătat că argeşenii au respectat recomandările şi restricţiile specifice stării de urgenţă.

Pe parcursul întregii zile, poliţiştii rutieri au aplicat în Argeș doar 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 11.400 de lei. A fost reţinut un permis de conducere, pentru viteză excesivă, şi retrase două certificate de înmatriculare.

A rămas fără permis în prima zi de Paște

Distribuie prietenilor

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 46 de ani, din Voluntari, județul Ilfov, care conducea un autoturism pe raza municipiul Câmpulung, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 152 km/h.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

„Mulţumim cetăţenilor care au fost responsabili şi au ales să respecte regulile de disciplină sanitară, stabilite de autorităţile cu atribuţii în domeniu, precum și restricțiile impuse prin Ordonanțele Militare pentru perioada stării de urgenţă, și reamintim că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni”, a transmis IPJ Argeș.

Foto: descriptiv.