prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doliu în muzica românească! A murit la doar 46 de ani! Nicu Paleru, devastat de această tragedie!

Muzica românească a mai pierdut un artist. Solistul de muzică ușoară s-a stins din viață în urma unui accident de muncă, căzând de la zece metri înălțime, după ce s-ar fi aplecat peste o balustradă. Acesta avea 46 de ani. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

CITEȘTE ȘI: AUTOSTRADĂ CONSTRUITĂ ÎN TIMP RECORD! AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT ÎN ROMÂNIA!

Cântărețul Florin Decuseară a murit după mai multe zile de convalescență. El a căzut, luni seară, de la zece metri înălțime, la centrala nucleară de la Cernavodă unde lucra, după ce s-ar fi aplecat peste o balustradă.

Acesta a fost diagnosticat cu politraumatism prin cădere de la înălțime. Florin Decuseară se afla în stop cardiorespirator la momentul sosirii echipajelor medicale care l-au resuscitat circa 15 minute. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cu un elicopter SMURD. Artistul se afla în comă în secția ATI.

„Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă.

Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare.

Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs. Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință”, a transmis Nuclearelectrica.

Reacția lui Nicu Paleru după moartea cântărețului

După aflarea veștii că Florin Decuseară s-a stins din viață, Nicu Paleru a reacționat și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Cei doi erau buni prieteni.

„Inima îmi este ruptă în bucăți. Camaradul a plecat să îi cânte lui Dumnezeu. Offf…..frățiorul meu! Mai aveai atât de multe de făcut pe lumea asta. Condoleanțe Larisa și familiei! Taraful Nicu Paleru este profund afectat”, a scris cântărețul pe pagina de Facebook.

Se bucura de mare succes pe plan local

La începutul carierei, Florin Decuseară a avut în repertoriu doar câteva cover-uri după piese celebre. Cu timpul, a reușit să-și câștige renumele pe plan local, fiind foarte cunoscut în rândul constănțenilor, și a ajuns să se pozeze cu artiști celebri și alte personalități, inclusiv fostul președinte Traian Băsescu.

Florin Decuseară nu era pasionat doar muzică, ci și de bucătărie. Artistul posta des pe rețelele de socializare poze cu rețetele lui.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs