Echipa ”Visuri la Cheie” a făcut-o fericită pe Roberta, una dintre gimnastele Nicoletei Andrei

0

Caravana Visuri la Cheie  a început un nou seson chiar în Pitești. Aceștia au ales să îndeplinească visul unei tinere gimnaste din Pitești, crescută de bunici.  În ajutor le-au sărit nimeni alții decât Pavel Bartoș și Smiley, care au venit încărcați cu daruri și cu energie pozitivă.

Spectatorii emisiunii au făcut  cunoștință cu Roberta, o tânără din Pitești, în vârstă de 13 ani, care a fost abandonată de părinți pe când avea doar 11 luni. De atunci, pentru ea, „mamă” și „tată” sunt… bunicii.  De 9 ani face gimnastică, coordonată de antrenoarea Nicoleta Andrei, și a reușit să aducă țării mai multe medalii și premii cu care să se mândrească.

„Părinții ei i-au tăiat aripile, dar noi am ajutat-o să-i crească înapoi și să zboare din nou”

Le spune mamă și tată bunicilor ei de când a început să articuleze primele cuvinte și îi răsplătește în fiecare zi pentru dragostea cu care au crescut-o. Acum, Roberta Nicolae vrea ceva doar pentru ea: să devină o mare antrenoare de gimnastică, la fel de mare cum este deja în ochii bunicilor ei. Bunicii au făcut totul pentru ca fata să-și croiască un drum în viață și să-și urmeze visurile. Ca să o poată susține să facă performanță, aceștia au renunțat la multe, chiar și la medicamentele necesare după o anumită vârstă. „Părinții ei i-au tăiat aripile, dar noi am ajutat-o să-i crească înapoi și să zboare din nou”, a afirmat cu lacrimi în ochi George, bunicul care a devenit tată pentru copilă.

Distribuie prietenilor

De 9 ani face gimnastică, reușind să aducă țării mai multe medalii și premii

Echipa Visuri la cheie a avut marea bucurie de a-i cunoaște pe oamenii care au adus-o în fiecare zi tot mai aproape de visul ei: Livia și Georgescu Nicolae. Ziua în care vedetele au dat ochii cu cei aflați în nevoie a fost una plină de emoție, o seară de poveste în care tot ce visase mezina casei a devenit realitate. Distracția a fost și ea prezentă, mai cu seamă în momentul în care, cei implicați în a-i îndeplini visul, au acceptat provocarea fetiței deja inițiate în gimnastică. Deși au încercat mult și bine, în fața camerelor a fost surprins un singur șpagat perfect, cel al micuței.„Când poți să faci un bine, fă-l din toată inima! #oamenibuni Bucuroși că am făcut parte din această frumoasă poveste! În seara asta la Visuri la cheie! #emotii Smiley Dragos Bucur Visuri la cheie”, a fost mesajul lui Pavel Bartoș.

 „Cred că am greșit apartamentul. N-am crezut că se poate face chiar atât de frumos”

Micul apartamament de la etajul 4 al blocului din Pitești s-a transformat într-o oază de lumină și căldură. Acesta a fost renovat și modernizat în totalitate.  Roberta și bunicii ei au fost impresionați până la lacrimi de munca arhitecților și constructorilor. „Cred că am greșit apartamentul. M-am blocat. N-am crezut că se poate face chiar atât de frumos”, a exclamat Roberta. Aceasta a fost așteptată în fața blocului, pentru a vedea noile schimbări făcute, de prezentatorii și arhitecții emisiunii (oamenii care au ajutat-o pe Roberta ca visul ei să devină realitate), dar și de antrenoarea Nicoleta Andrei care a venit însoțită de colegele Robertei.

roberta1 roberta2 roberta 3