prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Cum a fost omorât bărbatul din Schitu Golești de prietenul de pahar! Cadavrul – găsit după trei zile!

Un bărbat din localitatea Schitu Golești a fost ucis cu sânge rece chiar în seara când își sărbătorea ziua onomastică de către un prieten de pahar. Din primele informații, se pare că victima și-a invitat ucigașul in seara zilei de 15 august pentru a bea câteva pahare, dar la scurt timp, totul s-a transformat într-o tragedie.

Din câte se pare, cei doi au stat câteva ore la vorbă și la băut, iar la un moment dat, sărbătoritul și victima s-au luat la ceartă, din motive necunoscute momentan. În cel moment, criminalul a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat gazda, lăsând-o într-o baltă de sânge. Nu a durat mult până bărbatul și-a dat ultima suflare, dar cel care a fost invitat la o seară de petrecere a plecat acasă, fără să-i pese de soarta prietenului său.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit după trei zile de către o rudă, după ce aceasta nu ar mai fi răspuns la telefon și nu ar mai fi fost văzută de vecini. Aceasta a fost și cea care a alertat autoritățile, iar la fața locului au ajuns anchetatorii care au demarat cercetările.

După ce au fost puse cap la cap toate probele, judiciariștii și procurorii au descoperit și autorul crimei, care a fost dus în cursul zilei de astăzi la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 ore,urmând că în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.