Exclusiv! Controversat parlamentar PSD de Argeș – la ultimul mandat!

146
dav

Cel puțin unul dintre cei șapte parlamentari PSD de Argeș nu va mai fi pe liste la alegerile următoare. Președintele PSD Argeș, Șerban Valeca a declarat că cei care au făcut declarații “spumoase” la nivel central nu vor mai fi propuși pentru a mai prinde un nou mandat de deputat la alegerile din toamna anului viitor.

“Am un „inventar” asupra declarațiilor care au tras partidul în jos și asupra susținerii organizației, dar și implicarea în campanie. O să fac o analiză și asupra implicării și în campania de la locale. Probabil, vor fi oameni care nu vor mai fi pe liste pentru că, indiferent că ai avut o inițiativă bună, sau două, dar în momentul în care din declarații,  activitate sau acțiunile tale începi o percepție negativă, începe să fie o problemă.
Același lucru s-a discutat și despre colegii de la nivel central care aau avut declarații aiuristice. Evident, chiar dacă listele de parlamentare se aprobă de Comitetul Executiv Central și se semnează de președintele partidului, care va fi la vremea respectivă, ca propunere vine de la CEx Județean” a spus Valeca.

Din cate se pare, este vorba de deputatul Cătălin Rădulescu. Este de notorietate că demnitarul argeșean a ieșit de mai multe ori pe posturile de televiziune centrala și a făcut o serie de declarații scandaloase.

„Dacă mă apucă pe mine vreo nebunie, pot să ies unde vreau eu”

Spre exemplu, acum doi ani, Rădulescu a declarat într-un interviu acordat Adevărul că va ieși cu AKM-ul in Piata Victoriei și va trage in protestatari, moment din care i s-a spus “Deputatul Mitralieră”.

“Eu arma cu care am tras la Revoluție mi-am păstrat-o. Niciodată n-am vrut să o dau, o țin acasă ca și armă de panoplie. Am certificat de colecționar, nu o să mi-o ia nimeni în viața vieților și o țin că poate vreodată mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi. Sunt pregatit să ies cu arma să trag. Imediat, imediat! Pot să ies unde vreau eu. Dacă mă apucă pe mine vreo nebunie, pot să ies unde vreau eu. E dreptul meu și riscul meu și hotărârea mea în momentul ăla”, declara la acea vreme deputatul PSD de Arges.