prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Firmă cunoscută angajează! 1000 de posturi scoase la concurs!

Operatorul restaurantelor McDonald’s, Premier Restaurants România, caută să angajeze peste 1.000 de tineri. Se caută personal pentru toate funcţiile disponibile în restaurantele McDonald’s, de la crew member – lucrător comercial, barista, manager trainee, la guest experience leader – responsabil ospitalitate, spun oficialii companiei, potrivit zf.ro.

Cele 1.000 de locuri de muncă se adresează persoanelor cu vârsta de peste 16 ani şi pot fi accesate şi de candidaţi fără experienţă, cu studii medii sau care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare.

În cazul unui angajat nou, salariul variază în funcţie de postul ocupat şi numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend şi bonusuri în funcţie de rezultatele restaurantului. În aceste condiţii, pentru o normă de opt ore, un crew member (lucrător comercial) poate primi un pachet salarial de până la 2.800 de lei net, iar un manager trainee poate avea un venit de 3.700 de lei net.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs