Fostul soț al nepoatei patriarhului Daniel are probleme grave de sănătate!

20

Fostul soț al nepoatei patriarhului Daniel are probleme grave de sănătate! Vecinilor a ajuns să le fie frică de el prin sat. Mulți dintre ei spun că îl mai băgau la muncă cu ziua, dar este nebun și le este teamă să nu îi strângă de gât. Până și mama lui a plecat de acasă, din cauza traiului rău pe care îl ducea alături de fiul său!

Costel Ispas, fostul soţ al nepoatei patriarhului Daniel, Stela Maria Vişan Ciobotea, cu care are o fetiţă în vârstă de şase ani şi jumătate, a fost dus de poliţiştii Secţiei Rurale Schitu Goleşti la Spitalul de Psihiatrie „Sfânta Maria” din Vedea, pentru tratament de specialitate. Asta după ce s-a îmbătat şi a făcut prăpăd prin apartamentul în care locuieşte, la Coteşti, într-un fost bloc minier, spre disperarea vecinilor.

De curând,  Costel Ispas a comis-o din nou. După ce a băut peste măsură, a început să facă scandal şi să arunce lucrurile din locuinţă. Vecinii, disperaţi, au sunat la 112, iar bărbatul a fost săltat din nou de poliţişti şi dus direct la Vedea. „Nu mai ştim ce să ne facem cu el. Când nu bea, e pâinea lui Dumnezeu, nu ridică privirea din pământ, dar, când o apucă pe băutură, nu mai ţine cont de nimic. Parcă i-a luat cineva minţile! Aruncă, sparge tot prin casă, mobilă, aparatură, ce mai găseşte prin locuinţă, că acum nici clanţă la uşa de la intrare nu mai are! Ţi-e frică să-l ştii prin preajmă, că e violent şi sare la bătaie! A avut multe scandaluri pe-aici! Tatăl lui a murit, mamă-sa stă cu un alt bărbat, iar el locuieşte singur în apartamentul din fosta colonie minieră. Fosta soţie e plecată de vreo doi ani la Bucureşti, cu fetiţa”, ne-a declarat unul dintre vecini.

Reamintim că, în noaptea de 14 spre 15 august, după ce a băut peste măsură, chiar şi spirt medicinal, Costel Ispas a făcut un scandal de pomină în familie, fiind nevoie de o ambulanţă SMURD şi de un echipaj de Poliţie pentru a-l potoli. Costel a ajuns în jurul prânzului la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalul Municipal Câmpulung, într-o stare avansată de ebrietate. În plus, era confuz, agitat şi incoerent în vorbire, existând suspiciunea că ar fi consumat şi substanţe interzise. Bărbatul a fost direcţionat spre Secţia de Psihiatrie, unde i s-a refuzat internarea, având deja şi altele la activ, după care a fost adus din nou la „Urgenţe”. I s-a propus să rămână internat până îşi revine, dar a plecat, pe semnătură, într-o direcţie necunoscută.