A fugit de polițiști. Tânăr reținut după ce a condus beat și fără permis un autoturism

36

Un tânăr de 22 de ani, din Merișani, a fost reținut de polițiști pentru că a condus un autoturism fără drept și sub influența alcoolului. Mai mult, acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor și când a coborât din mașină a fugit de oamenii legii. Evenimentul a avut loc în cursul nopții de 20 februarie pe o stradă din Pitești. Față de tânăr instanța a dispus, astăzi, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

„În cursul nopții de 20 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe strada Independenței, din municipiul Pitești. Cel în cauză nu s-a conformat, a continuat deplasarea și a oprit autoturismul pe o altă stradă. Atât conducătorul autoturismului, cât și pasagerul au încercat să se sustragă controlului, fugind.
Au fost prinși, imediat, de către polițiști, care au constatat că cel bănuit că ar fi condus autoturismul emana halenă alcoolică, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, arată IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here