prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Gentea îl taxează pe directorul FC Argeș: „Dacă ați mințit de data asta, cu mine o încurcați rău de tot!”

„Dacă ați mințit de data asta, cu mine o încurcați rău de tot” i-a atras atenția primarul Cristian Gentea directorului FC Argeș, Dragoș Șerban, în ședința de Consiliu Local din această dimineață după ce site-ul oficial al clubului a fost suspendat pentru neplată. Consilierul local Sorin Apostoliceanu a atras atenția că a verificat dacă hotărârile de consiliu sunt publicate pe pagina web a Fotbal Club Argeș, cum se întâmplă și la alte instituții din subordinea Primăriei Pitești, dar nu a putut accesa site-ul din cauză că era blocat pentru neplată.

CITEȘTE ȘI: COPILAȘ DE 5 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI!

„Referitor la problema de ieri, am intrat pe site-ul Filarmonicii și am văzut că au puse toate hotărârile de Consiliu Local care privesc Filarmonica, Regulament de Organizare și am vrut să văd dacă se întâmplă același lucru la FC Argeș. Surpriza mea a fost că site-ul este blocat pentru neplată. Ați pus bani în buget pentru așa ceva” a spus Apostoliceanu.

Declarațiile lui Apostoliceanu au fost susținute și de către primarul Cristian Gentea, care a spus că a văzut în această dimineață că site-ul era nefuncțional. „Și eu am văzut asta împreună cu city-managerul. Am chemat juristul și pe dl Șerban (director FC Argeș) și îmi spune că nu este vorba despre așa ceva, deși scrie exact cum scrieți dumneavoastră și pentru că e o revizie tehnică” a declarat Gentea.

Dragoș Șerban, directorul FC Argeș, susține, însă, că este vorba despre o reconstrucție a paginii web. „Site-ul este în neconstrucție, ca să zic așa. Îl vom face cu o interfață mult mai prietenoasă” a răspuns Șerban.

În aceste condiții, primarul Cristian Gentea i-a atras atenția lui Șerban să spună adevărul, în condițiile în care nici seara trecută, înainte de aprobarea bugetului municipiului Pitești, nu l-a informat despre faptul că bugetul FC Argeș nu era adoptat de către Consiliul de Administrație. „Domnule director, vreau să îl informați și pe președintele Consiliului de Administrație și pe mine personal. Dacă ați mințit de data asta, cu mine o încurcați rău de tot. Eu am informații de la club că site-ul este blocat pentru neplată. Ați avut de plată ceva și nu ați plătit. Deci, dacă ați mințit și acum în Consiliu Local, cu mine ați terminat-o!” a replicat edilul Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs