prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Incredibil ce s-a întâmplat! O mașină electrică a ars ca o torță, într-o parcare!

O mașină electrică Dacia Spring a luat foc din senin. Aceasta s-a făcut scrum într-o parcare, unde s-a autoaprins la câteva minute după reîncărcarea bateriei. Imaginile cu momentul în care autoturismul ia foc au devenit virale pe rețelele sociale.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

Printr-un apel la numărul unic de urgență 112 a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la un autoturism staționat. La faţa locului au ajuns echipajele cu două autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum la un autoturism, apucând să se extindă și la un spațiu comercial aflat în vecinătate. Pompierii militari au procedat, de urgență la localizarea incendiului, reușind să lichideze focul în timp util, reducând la minim pagubele produse spațiului comercial”, a transmis ISU Tulcea.

Mașina a ars însă complet, după cum arată imaginile făcute publice de pompieri.

În filmare se vede cum mai întâi începe se iasă fum de sub autoturismul căruia proprietarul îi deschisese toate portierele. Apoi de sub mașină ies flăcări și ele cuprind rapid întreaga caroserie. Focul a fost atât de puternic încât a aprins și fațada clădirii în fața căreia era parcată Dacia.

Pompierii militari au procedat, de urgență la localizarea incendiului, reușind să lichideze focul în timp util, reducând la minim pagubele produse spațiului commercial. Din fericire, nu au existat victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric.

Sursă foto-video: ISU Delta Tulcea

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.