prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Îngrozitor! Bărbat mușcat de urs in plină stradă la Mihăești! I-a sfârtecat piciorul!

Un bărbat a fost mușcat de un urs in această dimineață de un urs in comuna argeșeană Mihăești. Din primele informații, se pare că acesta ar fi plecat la serviciu că în fiecare zi, moment în care s-au întâlnit cu animalul sălbatic la doar câțiva zeci de metri de strada principală. Cei doi s-au speriat unul de altul, moment în care bărbatul a încercat să fugă, dar ursul s-au năpustit asupra victimei și a mușcat-o de picior și a fugit.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, iar în urma primei evaluări s-au stabilit că bărbatul are o plagă de aproximativ opt centimetri. Acestuia i s-au acordat primele îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

“În această dimineață, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat a fost solicitat să intervină în comuna Mihăești, satul Furnicoși, în cazul unei persoane rănită de urs. Echipajul medical ajuns de urgență la locul solicitării a constatat că era vorba despre o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 47 de ani, care a prezenta o plagă la gamba dreaptă. În urma monitorizării, victima a fost transportată la spital. În zonă a fost transmis și mesaj RoAlert” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs