Iulia l-a părăsit, din nou, pe Mihai Albu

DISTRIBUIȚI

Iulia și Mihai Albu s-au despărțit din nou. Încercarea lor de a-și mai acorda o șansă a eșuat. Iulia a plecat din casa designerului de pantofi în urmă cu două săptămâni.

Iulia și Mihai Albu au divorțat la începutul anului 2013 după opt ani de căsnicie. După câteva luni de la despărțire, cei doi au hotărât să se împace, mai ales că Mihai, cel care a intentat divorțul, a recunoscut că a greșit cu această acțiune.

Când toată lumea se aștepta ca Iulia și Mihai să se recăsătorească a venit marea surpriză. Despărțirea definitivă.

Nici măcar Mikaela, fetița lor de 4 ani, nu i-a mai putut ține sub același acoperiș.

Se pare că fashion-editorul i-a spus adio lui Mihai în urmă cu două săptămâni, după mai multe certuri ce se țineu lanț. Neîntelegerile dintre ei și diferențele de opinie i-au separat încă o dată.
 
“Mihai este omul alături de care am petrecut mai bine de 9 ani din viață și este tatăl micuței mele, Mikaela, motiv pentru care el va face mereu parte din viața noastră. Noi am divorțat în urmă cu aproape un an, motiv pentru care consider că fiecare are dreptul, în acest moment, să-și refacă viața. Este un om pe care l-am iubit foarte mult și pe care-l respect enorm, de aceea am ales ca rațiunile ce stau la baza separării noastre, atât legale, cât și în fapt, să rămâna doar între noi. Nu am vorbit nici după divorț și nu o voi face nici acum, viața mea nu este un circ mediatic. Întotdeauna într-o relație sunt doi oameni, iar atunci când la mijloc există copii, eșecul unuia este de fapt eșecul amândurora”, a declarat prezentatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu”, de la Kanal D pentru Wowbiz.ro.