Ministrul Sănătătii, sfat în plină pademie: Ieșiți și faceți amor. Chiar cu mai mulți parteneri!

Ministrul Sănătății din Danemarca, Soren Brostrom, i-a îndemnat pe oameni să facă sex, chiar dacă sunt nevoiți să iasă din case, informează thelocal.dk.

„Sexul este bun! Sexul este sănătos”, a afirmat Soren Brostrom, care a adăugat: „Departamentul de sănătate vă încurajează să faceți sex. Suntem ființe sexuale și, desigur, trebuie să facem sex. Chiar dacă ești single, relațiile sexuale scurte și practicate cu persoane cunoscute nu ar trebui să fie o problemă”.


Citește și: Alertă! Medicul infectat cu coronavirus de la Spitalul Județean face victime în secția de neonatologie! Trei asistente medicale – rezultat pozitiv!


Acesta a precizat că normele de distanțare socială impuse în Danemarca nu se aplică în cazul sexului.

Distribuie prietenilor

„Există o interdicție împotriva adunărilor formate din zece sau mai multe persoane. Nu este cazul aici. Riscul de infecție este ridicat la adunările mai mari. Cred că mai există loc în societatea noastră pentru această formă de contact social deosebit de important.

Nici măcar persoanele care au un număr relativ mare de parteneri sexuali diferiți nu trebuie să se simtă inhibate de măsurile de distanțare socială. Ca în cazul oricărui alt contact uman, există riscul de infectare. Dar, desigur, o persoană sănătoasă trebuie să facă sex”, a concluzionat ministrul Sănătății din Danemarca.


Citește și: Vești bune! De la ce dată ar putea lua sfârșit criza de COVID-19 în România


În Danemarca, până acum, 7.695 de persoane au fost infectate cu coronavirus, iar 364 au murit.